VVS kan være alt fra en lille smule til meget omfangsrigt

12 september 2022 anders_lundtang_hansen

editorial

Det er jo sådan med mange fag, at nogle gange kommer man ud til et arbejde, som man lige kan fikse på en time eller mindre, fordi man har forberedt sig hjemmefra, og man kender til den type opgave, fordi man har lavet mange af dem før, så man lige ved, hvordan man skal kaste sig over den.

Og det er endda også lige at gå til, så der ikke er noget i vejen, og man kan hurtigt får afsluttet den opgave – uden det kommer til at gå ud over kvaliteten af ens arbejde.

Men så er der de større projekter, hvor man skal planlægge lang tid i forvejen, hvor man udfører den slags arbejde, og man skal afsætte måske uger eller måneder til at gøre det; man skal have alt ledigt mandskab ind over, og man skal måske endda låne folk og værktøj udefra.

Man bliver endda nødt til at afsætte en person, som der skal være den, som der holder det store overblik over, hvad der bliver lavet, og hvem der laver hvad.

vvs

Når det bliver til noget større VVS

For det er ikke sådan noget arbejde, som man bare lige kan kaste sig over: Det skal planlægges til punkt og prikke, da der er mange ting, der skal passe sammen og udføres rettidigt, så man kan komme videre til næste del.

Dette er formentlig noget, som VVS Tune kender til, også selvom det måske ikke er gigantiske opgaver, men mere de mellemstore eller bare store af slagsen.

Nogle folk kan bedst lide de små opgaver, som de kan lave alene, mens andre synes, det er spændende at arbejde med et projekt over en længere periode, hvor man kan se det tage form, og man arbejder tæt sammen med ens kollegaer.

Men alle opgaver skal nok bliver gennemført uanset hvad.

Flere Nyheder