Vælg en gulvafslibning længere væk fra

Vi mennesker er jo nogle mangelige dyr, så hvis vi kan få gjort tingene tæt på os, når vi for eksempel skal handle ind eller tage den offentlige transport, så er det ofte det, vi foretrækker.

Eksempelvis i dette tilfælde kan det være, at man har et firma, som der laver gulvafslibninger, der ligger tæt på, hvor man bor, så det ligger ligesom til højrebenet, at det er dem, man skal vælge.

Man hører da også andre i lokalområdet tale om, at de vælger dem, men ofte er betragtningen også, at man føler, det er nemmest at gøre dette, selvom man reelt ikke ved, om det er de bedste til at udføre arbejdet, men man ved bare ikke bedre.

Man gider ikke bruge tid på at undersøge, hvad der findes af andre muligheder, og så føler man sig måske også lidt forpligtet til at handle lokalt og på den måde støtte lokalområdet ved at købe den gulvafslibning lokalt.

Men det kan jo netop tænkes, at der findes nogle andre derude, som måske ligger længere væk, der kan gøre arbejdet mindst lige så godt – hvis ikke bedre.

Og nogle gange skal man da heller ikke betale for transporten, så der er jo sådan set ingen grund til ikke at vælge nogle udbydere længere væk, hvis den slags findes, og man har en mistanke om, at det kan gøres bedre med dem.

Måske har den lokale gulvafsliber endda vænnet sig til, at der altid vil være kunder hos vedkommende, så personen har måske godt af at opleve, at der kommer konkurrence til, selvom den ikke fysisk rykker tæt på en, men kunderne simpelthen udebliver, fordi man vælger en anden udbyder til, der kører turen dertil.

Så ændrer man måske politik, udbyder tilbud med videre eller forandrer service for at holde kunderne til.

Man siger jo, at konkurrence er sundt, og det er det også her!