Stabil og pålidelig vognmand på Als

Når du som virksomheds ejer står for at skulle alliere dig med en dygtig vognmand, som kan varetage alle firmaets transport opgaver internt såvel som eksternt, giver det god mening at finde en lokal vognmandsforretning med et solidt omdømme. Så kan du nemlig være sikker på at have din leverandør af vognmands ydelser tæt på dig – og samtidig være tryg ved at dit gods håndteres efter alle gældende regler.

Find din vognmand på Als hos FA. A. Keldorf Vognmandsforretning

Er din virksomhed beliggende på Als eller i den sydøstlige del af Jylland? Så kan du med fordel aflægge FA. A. Keldorf Vognmandsforretning en visit. FA. A. Keldorf Vognmandsforretning er ikke alene den ældste vognmandsforretning i Sønderborg – den er også blandt de mere velrenommerede.

FA. A. Keldorf Vognmandsforretning har et ganske velfortjent ry som en af de mest pålidelige vognmandsforretninger i området, og har således igennem de seneste årtier betjent et utal af glade og tilfredse kunder – erhvervskunder såvel som privat personer, og mange af dem tilbagevendende.

Hvilke ydelser kan jeg forvente hos FA. A. Keldorf Vognmandsforretning?

FA. A. Keldorf Vognmandsforretning står bag mange erhvervs rettede ydelser inden for vognmands service – kan tilmed præsentere særlige specialer, som ikke tilbydes af andre vognmandsforretninger. Ønsker du eksempelvis sikker flytning af de sårbare og vanskeligt håndterbare maskinel eller apparatur i din produktions eller industri hal, kan FA. A. Keldorf Vognmandsforretning klare dette med stor ekspertise og det rette professionelle håndelag.

FA. A. Keldorf Vognmandsforretning tilbyder også gaffeltruck service til dig, som skal have flyttet dit lager og inventar. Og så kan du selvfølgelig også regne med FA. A. Keldorf Vognmandsforretning, når varer skal bringes sikkert ud til kunder eller til andre afdelinger af din virksomhed.

Når du tager kontakt til FA. A. Keldorf Vognmandsforretning, kan du forvente venlig og kundevendt betjening og professionel rådgivning omkring dine behov for transport, flytning eller logistik løsningerservice minded betjening. Læs mere på keldorftransport.dk