Spar tid med en vognmand

Når man hører ordet vognmand eller lastbil, så forbinder man det måske med noget, som virksomheder bruger til at få leveret varer. Men der er faktisk mange ting der er mulige at bruge en vognmand til, hvis man er privatperson. Her i indlægget kommer vi ind på nogle af dem.

Levering af store pakker

Bestiller du noget hos en virksomhed, som er med levering, men som ikke kan sendes med den normale postmand, så kan det være du skal bruge en vognmand til opgaven. De leverer større pakker, og gør det ikke kun til virksomheder. Det kan være alt fra et 70 tommer fladskærms TV til din nye seng eller måske en stor sovesofa. Der er mange større leverancer, som vognmænd tager sig af, når posten ikke kan klare det.

Levering af byggemateriale

Det er de færreste privatpersoner der har en stor nok bil eller trailer, hvor man kan have byggematerialer med, hvis det er større mængder. Derfor kan man hyre en vognmand til leveringen af disse. Det kan være alt fra en palle med træ, en palle med fliser til indkørslen, eller 2 ton grus til haven. En vognmand har plads til det i deres lastbil, og har indbygget kran herpå, som kan hjælpe dem med at løfte det af ved leveringen.

Levering af sand

Når man laver have, indkørsel eller noget andet udenfor, så skal man ofte bruge rigtig meget sand. Det kan tage lang tid at læsse op i en trailer, og mindst lige så lang tid at læsse af igen. Med en vognmand kan man bestille større mængder sand, som bliver leveret direkte på ens grund. Derved sparer man tid, samtidig med man ikke manuelt skal ud og læsse 5 tons sand op i en trailer over 3 gange. Sand bliver dog oftest kun leveret til kantsten, hvilket betyder de leverer det i starten af din grund.