Sælg din bolig – få den malet

06 maj 2022 lotte_hindsberg

editorial

Har du planer om at sælge dit hus, er der flere ting, du med fordel kan gøre, før du kontakter en ejendomsmægler. Både i forhold til at få en højere pris for din bolig, men også for at gøre det nemmere at sælge boligen. 

Det første du skal gøre er at rydde op. Inde som ude. Du har kun en mulighed for at gøre et godt førstehåndsindtryk overfor mulige købere. Derfor start med at få ryddet op på din grund. Det skal alligevel gøres, så hvorfor ikke få noget af det. Hvis sæsonen er den rigtige, så sørg for at sætte masser af krukker ud med blomster. Pengene er givet godt givet ud.

maler hørsholm

Få malet indendørs

Udover at få ryddet op indendørs og få gjort din bolig mere luftig, er det en god ide at få malet. Det kunne gøres af malerhoersholm.dk. En nymalet bolig fremstiller sig bedre og det er nemmere for en mulig køber at se sine egne møbler i huset. Det betyder, at det vil være nemmere alt andet lige at få solgt boligen. 

Du bør også overveje om du skal få malet dit hus udvendigt. Det er en langt større opgave og den koster også mere. Derfor skal du overveje om det er prisen og besværet værd. Vurdere du at det kan betale sig bør du starte med at få sandblæst husets murer. 

Ved at starte med at få sandblæst murene får du et langt bedre udgangspunkt, når der skal males. Det gør det nemmere at vurdere om der skal en murer til at mure huller op og det endelige resultat vil blive langt flottere og holdbart.

Når du skal finde en maler er det en god ide at få flere tilbud. Gerne tre eller flere. Det giver dig et godt udgangspunkt, for at finde det helt rigtige tilbud.

Flere Nyheder