Sådan finder du en skorstensfejer

Har du brug for at få renset din udsugning eller din skorsten, så er det højst sandsynligt en god ide at hyre en skorstensfejr, der kan klare jobbet for dig. Skorstensfejere er ikke så udbredt som de var en gang, men der findes stadig masser af ældre huse og begninger, som stadig har en skorsten der trænger til at blive renset. Her kan du læse mere om hvordan du finder en god skorstensfejer.

Spørg venner og familie

Hvis du har folk i dit nære netværk, som også har et hus med en skorsten, så er det også overvejende sandsynligt at de kan anbefale en god skorstensfejer. En af de mest troværdige anbefalinger man kan få, er fra ens familie eller venner, da de gerne vil hjælpe dig. Derfor får du, for det meste, en objektiv og ærlig anbefaling og skal ikke bekymre dig om, at de har andre motiver.

Søg på internettet

Internettet er det bedste redskab der findes, hvis man søger efter en skorstensfejer til at løse en opgave for dig. Man får hurtigt et overblik over skorstensfejere i ens område, og hvis der ikke findes nogen, kan man i stedet bruge internettet til at finde den nærmeste. Har du brug for en skorstensfejer så kig her: http://skorstensfejerflemming.dk/rensning-af-ventilation/

Meld dig ind i relevante Facebook grupper

Facebook grupper er en genial opfindelse, fordi de fokuserer på et specielt tema, virksomhed eller lokation. Du kan f.eks. melde dig ind i en gruppe der handler om den by du bor i, og spørge efter anbefalinger der. Det kan også være der findes en gruppe, specifikt for folk der leder efter en skorstensfejer, eller en gruppe for skorstensfejere der søger nye kunder. Alt er muligt, da der findes tusindvis og atter tusindvis af forskellige grupper på Facebook. Du skriver bare hvad du søger i søgefunktion og så resten ligetil.