Pift børnefødselsdagen op med slushice

Mangler du den helt rigtige idé til børnefødselsdagen? Det er vist en udfordring, de fleste forældre kender til. Skal der være skattejagt? Gider de selskabslege? Og hvad skal man egentlig servere? Med en slushice-maskine kommer du helt sikkert i mål. Den leverer både underholdning og noget godt at drikke. Ungerne vil elske det.

De kender slushice fra campingpladser, legelande og tivolier, og det vil være et hit at opleve den til fødselsdagen også. Du kan finde udlejning af slushice maskine i århus, og det er bare et nemt og populært indslag til enhver fest med børn.

Mere end bare en læskedrik
Den farverige drink er elsket af børn i alle aldre, og slushice-maskinen bliver med garanti festens midtpunkt. Børnene kan selv vælge farve og smag på deres drink, og de kan få masser af sjov med selv at tappe og blande deres favorit. Et festligt sugerør i glasset er prikken over i’et – og så er der serveret. 

Det kan også være, at fødselsdagsbarnet vil være bartender og selv mixe og servere velkomstdrinks for sine gæster. Eller måske er der forældre til stede, som kan være tjenere og bartendere, tage imod bestillinger og servere for gæsterne. Man kan på forhånd lave menukort med billeder eller tekst om de forskellige drinks, som baren tilbyder. 

Eller hvad med en smage-konkurrence? Børnene får på skift bind for øjnene, får en smagsprøve og skal gætte, hvilken farve slushice, de smager på.

Der er med andre ord masser af muligheder for god underholdning, samtidig med at børnene får noget at drikke, som de garanteret er vilde med. Uanset hvad man finder på, vil fri bar med festlige drinks være skægt. Både små og store vil hygge sig med at kunne gå en tur i baren og få en kold og farverig læskedrik, når tørsten skal stilles.