Perfekte rammer til festlige lejligheder

Snart må vi feste igen…

Mulighederne for fejring af særlige begivenheder er som bekendt meget begrænsede i øjeblikket, men! Nu er der heldigvis lys for enden af tunnelen. I takt med at vi går sommeren i møde, bliver der forhåbentlig plads til masser af socialt samvær og festlige stunder med alle dem, vi gerne vil være sammen med, og der er helt sikkert masser at fejre eller udskudte fester, der langt om længe kan blive til noget.

Står du foran en afholdelse af en større fest eller socialt arrangement, så er du måske på udkig efter det helt rette sted at afholde begivenheden. De færreste kan huse en masse mennesker i hjemmet, og så er det bare rart at afholde festlighederne i et selskabslokale, hvor der serveres lækker mad og masser af drinks, og hvor du og dine gæster kan danse natten lang uden naboklager og ridsede gulve i hjemmet. 

Selskabslokaler hos Restaurant Bondestuen

Hos Restaurant Bondestuen i Jyllinge byder de på velindrettede selskabslokaler til enhver festlig lejlighed. Lokalerne indrettes efter dine ønsker, således at de danner de helt perfekte rammer til netop dit arrangement. De byder desuden på lækker mad efter dit ønske, og du kan vælge mellem forskellige menuer – nemlig traditionel treretters menu, dansk buffet eller italiensk buffet, og hvis festlighederne skal foregå om formiddagen, tilbyder restauranten også en lækker brunchbuffet med alt hvad hjertet begærer. Herudover kan tilkøbes natmad af forskellig slags, velkomstdrinks efter dit valg samt kaffebord og fri bar i øl og vin i et bestemt antal timer efter dit ønske – vælg mellem fire og syv timer. Alt sammen til særdeles overkommelige priser! 

Uanset hvad du skal fejre, så danner Restaurant Bondestuens selskabslokaler gerne de perfekte rammer for begivenheden, så du og dine gæster kan nyde en uforglemmelig aften i hyggelige omgivelser. Se mere til de flotte selskabslokaler i Roskilde her.