Opret en skole med broderi

Før er det blevet foreslået, at man opretter udstillinger med broderi, og det er sågar blevet foreslået, at man jo kan blive så god, at man laver opskrifter på nettet, hvor man lærer andre at følge dem, hvilket man for eksempel kan gøre via oplæringsvideoer med videre udover bare skrevne beskrivelser.

Men hvorfor ikke tage det skridtet videre og gøre det til en mindre officiel skole, hvor du lærer andre at brodere?

Det kan jo være, at du allerede har lært nogle andre venner, familiemedlemmer med videre, hvordan man broderer, og det gør du hjemme hos dig selv, fordi du har plads nok og rigeligt med udstyr til, at man kan brodere og lære at gøre det på forskellige måder og lave mange motiver.

De her aftaler er måske gået fra at være løst organiserede, når de andre og en selv lige havde tid, og måske kiggede naboerne også lige forbi, så det blev en hel broderi-klub, I fik skabt jer her.

Og så er det måske nu gået hen og blevet faste aftaler, fordi dine gæster gerne ville være sikker på med jævne mellemrum at blive virkelig gode til at brodere og sørge for, at de kom videre med deres projekter.

Det er trods alt også sjovere at lave den slags, når man er flere om det, end når man bare sidder derhjemme alene, hvor motivationen måske kan skride fra en.

Desuden er det jo altid også godt at komme ud at se andre, mødes over en snak, broderi, lidt at drikke og spise med videre, hvad man nu finder op.

Så du kan jo oprette dine egen uofficielle skole og klasse, hvor folk kan melde sig på, hvor der så bliver oprettet hold med kurser, afsat over en periode og måske endda med diplomer til følge til sidst.

Men har man ikke tålmodigheden til dette, så kan man jo også få lavet ens broder af de bedste, som selvfølgelig er https://www.svane-broderi.dk/ .