Nyt gulv eller udskiftning af vinduer og døre?

Drømmer du om at få lagt helt nyt gulv i stuen? Eller står du over for at skulle have skiftet et eller flere vinduer? Eller skal du have sat ny hoveddør i? Nogle gange kan man godt selv være gør-det-selv mand (eller kvinde), men andre gange må man også erkende, at man har brug for professionel hjælp. 

Sådan får du lagt nyt gulv i boligen

Det første du skal tænke over, er hvilken slags gulv du vil have. Vil du have et fuldstændig vedligeholdelsesfrit gulv eller drømmer du om et smukt trægulv? Derudover skal du også tænke over, hvad må det koste og om du selv vil lægge det. Det kræver en del ekspertise og udstyr at få det lagt ordentligt. Derfor er det altid en fordel at hyre en tømrer til opgaven. 

En udskiftning af vinduer kræver ekspertise 

Det kan være nødvendigt at skifte vinduer og døre i din bolig, hvis de er blevet slidte, nedbrudte, utætte eller lignende. Når du skal have dem udskiftet, skal du overveje, om det skal være samme slags vinduer. Har du før haft træ, ønsker du måske at gå over til de mere vedligeholdelsesfrie plastvinduer? Udskiftningen af dem er omfattende, og måske skal der isoleres ekstra omkring dem, hvis du har en ældre bolig. På den måde kan du nemlig spare penge på varmeforbruget. Du kan få flere gode råd og vejledning om dette hos en erfaren tømrer. 

Leder du efter en dygtig tømrer i Holbæk?

Tømrermester Viggo Nielsen og Sønner holder til i Holbæk. Firmaet er et familiefirma, som har eksisteret siden 1947. De nuværende tømrer har stor erfaring og kan derfor hjælpe dig med alle slags tømreropgaver. Når du vælger dette firma til at udføre din opgave, er du altid garanteret god kvalitet. De er nemlig medlem af Byg Garanti. 

Du kan læse meget mere om denne tømrer i Holbæk her.