Mal før du sælger din bolig

07 juni 2022
lotte_hindsberg

advertorial

Går du med planer om at sælge dit hus, er der flere ting, du med fordel kan gøre, inden du kontakter en ejendomsmægler. Det første er at få ryddet op. Godt og grundigt. Ikke noget med at tænke “åh det det kan jeg måske få brug for senere”. Ud med det. Det gælder både indendørs som udendørs.

Udendørs skal du fjerne alt det, der har samlet sig rundt omkring og bagefter er det en god ide at slå græsset og fjerne det værste ukrudt. Sæt også et par blomster i et par krukker og er din terrasse grøn af alger, så få den vasket. Det drejer sig om at gøre et godt første indtryk for mulige købere. 

maler Sønderborg

Få malet dine vægge

Det er også en god ide at få ryddet op indendørs. Det skal alligevel gøres inden du skal flytte, så hvorfor ikke få en fordel ud af det. Årsagen til at der skal ryddes op er at der skal skabes luft og gøre det nemmere for mulige købere at se deres egne møbler i huset.

Derfor er det også en god ide at få malet, især hvis det er et stykke tid siden. Det kan f.eks. være en malermester i Sønderborg, der maler din bolig. 

Du skal som udgangspunkt male dine vægge i en neutral farve, igen fordi det er nemmere for mulige købere at se deres møbler i dit hjem, fremfor hvis du har malet det i farver. Det betyder også at de kan flytte ind uden selv at behøve at male. Det er noget der alt sammen tæller. 

Det kan også være at du bør overveje at få malet huset udvendigt. Det er dog en større opgave og koster mere, så det er en opgave du skal overveje nøje om det kan betale sig, før du får det gjort.

Flere Nyheder