Lad din vognmand i Hobro hjælpe med bygge projektet

Står du som entreprenør og skal bruge en dygtig og erfaren vognmand som kan hjælpe dig med dit bygge projekt? Er byggeriet placeret i den nordlige del af Jylland – og skal din vognmand helst befinde sig i lokal området? Så kan du med fordel benytte Kurt & Carlo Kristensen.

Hvem er Kurt & Carlo Kristensen?

Kurt & Carlo Kristensen er din lokale vognmand i Hobro. Det familie ejede firma Kurt & Carlo Kristensen har over tres års erfaring med vognmands ydelser og entreprenør arbejde , og drives den dag i dag af tredje generation.

Hvilke vognmands tjenester tilbyder Kurt & Carlo Kristensen?

Som vognmand tilbyder firmaet Kurt & Carlo Kristensen en bred og alsidig vifte af ydelser. Du kan for eksempel trygt henvende dig til Kurt & Carlo Kristensen hvis du har behov for kørsel med tipvogne eller tip-trailere.

Kurt & Carlo Kristensen tilbyder samtidig kørsel med kranbiler, her under sættevogne, forvogne, pallegafler med videre, samt alle former for maskin transport, også med blokvogne eller maskin trailere med udtræk for transport af store og lange emner.

Der ud over tilbyder Kurt & Carlo Kristensen udlejning af såvel åbne som lukkede containere. Kurt & Carlo Kristensen henter også gerne dit bygge affald og sørger for korrekt bortskaffelse af dette. Kurt & Carlo Kristensen udfører vognmands kørsel over hele Danmark, og hjælper gerne med fragt af såvel gods som maskiner eller apparatur fra den ene ende af landet til den anden.

Virksomheden Kurt & Carlo Kristensen er medlem af branche foreningen Dansk Transport og Logistik (DTL). Dette er din sikkerhed for at samtlige regler for sikkerhed er overholdt.

Ud over transport og logistik kan du også indhente tilbud på bygge materialer hos Kurt & Carlo Kristensen, som råder over egen grusgrav, og således er leveringsdygtig i diverse grusmaterialer så som grus, sand og mørtelværk.

Du kan læse mere om Kurt & Carlo Kristensen’ produkter og services på cktransport.dk