Køb nytårsfyrværkeri til årets store brag

I Danmark har vi en lang og hæderkronet tradition for, at hver enkelt husstand selv forestår affyring af fyrværkeri nytårsaften. Affyring af nytårsfyrværkeri er en måde hvorpå man markerer årets afslutning og siger farvel til det gamle år samtidig med at det nye år bydes velkommen.

Børn såvel som voksne sætter pris på de mange forskellige former for fyrværkeri som lyser nattehimlen op i timerne omkring midnat 31. december når det nye år skal skydes ind. Og både store og små synes det er spændende og morsomt selv at bidrage til løjerne med deres indkøbte nytårsfyrværkeri.

Hvilken slags nytårsfyrværkeri skal jeg købe?

Når du står for at skulle købe fyrværkeri ind til nytårsaften bør du vælge med omhu. Der findes fyrværkeri som er særdeles velegnet til at fyre af når der er mindre børn i husstanden. Og så findes der det helt tunge artilleri, som på trods af at det ikke kræver en professionel pyrotekniker eller scenefyrværker stadig stiller visse krav til den person som skal detonere det.

Til de helt små i familien kan du for eksempel vælge at købe de morsomme knaldperler, sole, heksehyl eller mindre raketter. Men skal du selv ud og lege med fyrværkeri med drengene – og kan I finde ud af at fyre den af på sikker og ansvarlig vis – kan du med stor fordel købe et af de større batterier, et mægtigt bombe rør, eller måske en af de helt store raketter som virkelig giver bang for the bucks, så at sige.

Hvor finder jeg godt fyrværkeri til nytårsaften?

Det er en god idé at købe dit nytårsfyrværkeri allerede nu, da det hurtigt bliver udsolgt.. hos Ilbjerg Fyrværkeri Fabrik finder du nytårsfyrværkeri i top kvalitet til aldeles timelige priser – og her kan du bestille online. Klik ind på Ilbjerg Fyrværkeri Fabriks hjemmeside ilbjerg-fyrvaerkerifabrik og læs mere.