Hyr en murer med mange års erfaring

19 november 2020 anne-mette_hansen

En murer kan udføre mange forskellige opgaver. Det kan være alt fra at bygge et parcelhus i mursten til flisearbejde eller fugning på badeværelset.

Står du overfor at bygge nyt eller skulle renovere dele af din bolig? En murer kunne meget vel være et godt valg af håndværker. Men hvordan finder du den rette?

Sådan finder du din murer 

Murerarbejde kræver en dygtig murer, hvad enten du skal have fuget dine fliser, vandskuret dit hus eller fugtsikret din kælder.

Men hvad skal du vælge ud fra? Overvej blandt andet:

* Hvilke opgaver tilbyder murerfirmaet? Har de ekspertise inden for det, du skal have udført?

* Hvilket tilbud kan de give dig? Sammenlign gerne tilbud fra 1-3 murerfirmaer, før du vælger.

* Hvem anbefaler dem? Undersøg gerne om de har referencer på deres hjemmeside eller spørg andre du kender, om de har brugt firmaet før.

* Hvad er tidshorisonten? Kan de udføre arbejdet med det samme? Skal du vente længe? Og hvor lang tid tager det at renovere dit badeværelse eller mure dit nye hus op?

Der er mange ting at overveje. Noget af det der også har betydning, er dit budget og om du har travlt. Murerfirmaer har ofte mange opgaver at se til, og du kan komme til at skulle vente lidt tid.

Derfor er det også en god idé at være ude i god tid – og ikke først kontakte en murer, når du selv har revet det gamle badeværelse ned. 

Murerarbejde af mange arter

En murer kan mange ting. Selvom man nok ser et billede for sig, af en murer der lægger mursten. Murerfirmaer tilbyder mange services, blandt andet:

* Pudsearbejde

* Fugearbejde

* Vandskuring og tyndpudsning

* Opmuring – f.eks. ved nybyggeri

* Badeværelsesrenovering – fliser og fuger

* Facaderenovering på huset

* Fugtsikring indvendig i kælderen

Læs mere her: https://www.cwnmur.dk/

Listen er lang. Og skulle du være i tvivl om, hvor vidt en murer er den rette håndværker til din opgave? Så er det bare med at ringe og få en snak med mureren!

Flere Nyheder