Hvornår har jeg brug for en elektriker eller el installatør?

Hvis der skal rodes med de faste elektriske installationer i din bolig skal der autoriserede fagfolk ind over.

De faste installationer er defineret som de elementer som du ikke kan skrue løs og tage med dig ud af boligen. Det drejer sig eksempelvis om kablerne i væggene, eller dit hfi relæ.

Du må selvfølgelig gerne selv skifte en pære, og du må også gerne skifte skallen på en stikkontakt. Men skal der trækkes et kabel til en ny lampe eller et ekstra strømudtag er den en autoriseret elektriker eller el installatør du skal have fat på.

Hvor finder jeg en autoriseret elektriker i Greve?

Er du bosat i den østlige del af Sjælland syd for hovedstaden, nærmere betegnet Greve, Karlslunde, Solrød Strand eller Kildebrønde, kan du med fordel vælge CM Installation ApS som din el installatør. Hos CM Installation ApS er du altid garanteret en professionel service som tager udgangspunkt i din boligs elektriske installationer.

Du kan hos CM Installation ApS få hjælp til alt hvad der vedrører elektricitet i dit hjem. Uanset om du skal have installeret et nyt hfi relæ eller blot trukket et kabel i forbindelse med oprettelse af et nyt strømudtag kan du få den rette elektriker hjælp hos CM Installation ApS.

De dygtige elektrikere og el installatører hos CM Installation ApS står klar til at give en hjælpende hånd med din renovering eller istandsættelse hvis denne også omfatter en modernisering af boligens el installationer. Du kan få hjælp til at opgradere dine installationer og eventuelt integrere alarm system, elspare funktion og data. Og skulle du pludselig en dag stå helt uden strøm i boligen kan du selvfølgelig også kontakte CM Installation ApS uanset hvad tid på døgnet det er.

Du kan læse mere om CM Installation ApS, og kontakte virksomheden direkte via hjemmesiden cm-installation.com