Hvem kan have glæde af akupunktur?

Mange mennesker, som døjer med allergi, auto immune sygdomme, smerter i muskler og led eller tilbage vendende hovedpine og migræne har berettet om lettelse og lindring efter et akupunktur forløb. Der er meget, der peger i retning af at akupunktur faktisk kan være en effektiv medvirkende faktor i behandling af flere forskellige lidelser.

Akupunktur anvendes også i forbindelse med behandling af angst, stress og depression samt andre former for psykisk og mental uligevægt. Og faktisk har mange læger og konventionelle behandlere inden for den vestlige medicin fået øjnene op for de mange forskellige helsebringende effekter ved akupunktur.

Hvordan virker akupunktur?

Som behandling har akupunktur sine rødder i den østerlandske tradition. Den taoistiske medicin har det grundprincip at anskue det menneskelige legeme som et system af energi baner, også kaldet meridianerne, i hvilke livs energien (Chi eller Qi) skal kunne flyde frit.

Blokeres dette frie flow, vil der opstå ubalancer i systemet – og det er disse ubalancer, som fører til smerter, lidelser og dårligdomme i krop og sind. Når en akupunktør stikker de tynde nåle ind udvalgte steder på kroppen, er det med det formål at ophæve disse blokeringer. Således kan energien atter flyde frit – og kroppen vil få de rette ressourcer til at helbrede sig selv.

Hvor kan jeg få professionelt udført akupunktur i Odense?

Når du ønsker at modtage behandling med akupunktur, er det selvfølgelig vigtigt, at du vælger den rette behandler. Han eller hun skal være uddannet og certificeret akupunktør, og helst også have en del erfaring inden for feltet. Bor du i Odense, kan du med fordel tjekke klinik Bon Santé. Her finder du udelukkende dygtige og kompetente behandlere, som er uddannet til at udføre akupunktur behandlinger i klinik regi.

Du kan bestille tid til akupunktur behandling hos klinik Bon Santé på hjemmesiden bonsante.dk