Højdeskræk skal ikke holde en fra at blive professionel vinduespudser

Lad os sige, at man har en stor drøm om at arbejde med at pudse vinduer et bestemt sted i landet.

Det kan være en barndomsdrøm, som man har, eller man måske med tiden har fundet sit kald – eller man skal overtage en familievirksomhed, der arbejder med den slags.

Og man har virkelig forstand på at gøre det godt, korrekt, tjept, men uden helligdage i arbejdet; og du er hele tiden på forkant med udstyr og teknikker til at gøre det alt efter vinduestyper og andre ønsker.

Generelt har du også et godt kundegrundlag, så du er ikke bange for, at du nok skal have dig et arbejde i lang tid fremover.

Der er bare det lille problem, at der ingen kvaler er ved at pudse vinduer i stueplan for dig, og skal du en etage op, så generer det dig heller ikke, men kommer man højere op, så kan du mærke den begyndende højdeskræk.

Lad ikke din frygt holde dig tilbage!

Du kender symptomerne, når de melder sig, og de bliver kun værre, desto højere op, du kommer, og du har forsøgt med alverdens tricks for ikke at lade det påvirke dig, men blot et enkelt kig nedad, og så ryger din effektivitet, da du fokuserer mere på højden end arbejdet.

Heldigvis findes der en del ting, man kan gøre for at komme den slags til livs, og du starter godt ud ved at se frygten i øjnene, så du ikke vil lade dig diktere af den.

Dernæst kan man gå til en masse behandlere fra dem, der kan lave hypnose på dig til alternative behandlinger.

Om man tror på det eller ej, så sker der måske et mirakel på et tidspunkt, og det er jo værd at kaste penge efter, hvis det drejer sig om dit arbejde og virke fremover, som du skal leve af.