Hjælp til bisættelse i Struer? Kontakt den lokale bedemand

09 oktober 2019 admin

Når du som pårørende står for at skulle arrangere begravelse eller bisættelse for en nyligt afdød slægtning eller ven, er der nok at se til. Det er en rigtig god idé fra begyndelse at alliere sig med en dygtig og erfaren bedemand – helst en som residerer i det område, hvor bisættelsen skal foregå. En bedemand med et godt lokal kendskab vil nemlig have de bedste forudsætninger for at kunne træffe de nødvendige foranstaltninger i forbindelse med begravelse, bisættelse og eventuel mindehøjtidelighed. Og når du står midt i sorgen og savnet af den afdøde, er det godt at have en professionel fagperson, som kan hjælpe med alle disse praktiske gøremål og arrangementer.

Hvordan kan bedemanden hjælpe mig?

Måske forbinder du mestendels en bedemand med den person, som dukker op i forbindelse med dødsfald, og sørger for at den afdøde bliver lagt i en kiste og transporteret til kapellet. Dette er også bedemandens fremmeste opgave – at sørge for respektfuld behandling af den afdøde op til begravelsen eller bisættelsen. Men bedemanden hjælper også gerne med mere end det.

Du kan for eksempel sagtens lade bedemanden forestå udfærdigelse af dødsannoncen og indrykning af samme i lokale eller landsdækkende aviser og dagblade. Bedemanden varetager også gerne booking af selskabslokaler eller borde på den lokale kro i forbindelse med gravøl eller reception. Og du kan få hjælp af bedemanden, når der skal indhentes begravelses hjælp fra kommunen eller fra forsikringen.

Find din lokale bedemand i Struer

Skal begravelsen eller bisættelsen foregå i Struer, Lemvig eller nærmeste omegn, kan du med fordel kontakte Krabbes Bedemandsforretning. Krabbes Bedemandsforretning varetager alle former for begravelses arrangementer i Struer og Lemvig, og har god kontakt til alle lokale instanser og faciliteter, her under diverse kirkekontorer og præster samt kroer, gæstgiverier og forsamlingshuse. Du kan læse mere om begravelse i Struer på krabbes.dk

Flere Nyheder