Her kan du få udført en professionel brøndboring

Det er ikke ligeså mange brøndboringer i dag, som der var tilbage i tiden. Det skyldes blandt andet, at vi i dag får leveret vand gennem det lokale vandværk i byen. Her er det vandværket der stiller sikkerhed for kvaliteten og renligheden af vandet. Da der er kommet strengere regler om disse krav, kan det også være svære at vedligeholde som privat person eller virksomhed. Når du får vand fra dit lokale vandværk indeholder det hverken pesticider eller andet, som blandt andet er det som overholdes ved private brønde i sommerhusområder. 

Nu har du muligheden for at blive selvforsynede med drikkevand, uden at skulle få leveret vand fra dit lokale vandværk. For at komme i gang, er det en fordel at opsøge en professionel fagmand til brøndboring. Det kræver nemlig, at man får en godkendelse fra kommunen, der blandt andet stiller høje og skrappe miljøkrav til vandboringen. Det skal desuden udføres af en godkendt brøndborer. For at være sikker på, at fagligheden er i top, at du samarbejder med en godkendt brøndborer, som har mange års erfaring, anbefaler vi klart at du kontakter byens foretrukne fagmand til brøndboring. Her kan få professionel hjælp, sparring og ekspertise inden for både det private og offentlige, så du får den bedst mulige løsning for din vandforsyning i boligen. 

Hvorfor skal du bruge en fagmand til brøndboring?

En faglig kompetent og godtkendt brøndborer, har formalie og udstyr til at kunne udføre et solidt stykke arbejde. Det gælder både, når du skal have lavet en brønd, eller når du skal have fjernet en brønd. Dermed har du både mulighed for at tilslutte dig det lokale vandværk og frakoble dig det lokale vandværk igen. For at kunne bygge en brønd eller at kunne fjerne den korrekt, kræver det et A-bevis. Et A-bevis opnår man blandt andet ved at kunne rense og fylde brønden op på den helt rigtige måde.