Har du problemer med din kloak?

advertorial

Der kan være mange årsager til, at du oplever problemer med din kloak. Det er vigtigt, at du tager hånd om problemet med det samme, så der ikke opstår yderligere problemer med din kloak. Din kloak skal helst være fungere korrekt. Læs med her, hvordan kloakservice kan hjælpe dig, hvis du har problemer med din kloak. 

 

 

1. Hvis du har fået rotter

Det er meget vigtigt, at du tager hånd om problemet med det samme, hvis du erfarer, at du har fået rotter i din kloak. Det kan have sundhedsskadelige konsekvenser for dig, hvis du ikke sørger for at få fjernet rotterne. De ligger nemlig inde med en masse bakterier, der kan komme i berøring af vores grundvand. Hvis du har fået rotter, så skal du ringe til kloakservice eller rottefangere. Her kan de hjælpe dig af med problemet, så hurtigt så muligt.

 

2. Hvis du har utætte rør

Hvis du har en mistanke om, at dine rør er ved at blive slidte, så skal du også ringe til kloakservice. Her kan de udføre det som hedder en TV-inspektion af din kloak. Her kan de vurdere, hvor slem i stand din kloak er, og om der er nogle rør, der skal udskiftes. Det kan også være, de kan få øje på andre problemer i din kloak, som de kan få taget hånd om. 

 

3. Hvis du har et afløb, der er tilstoppet

Et afløb kan godt blive tilstoppet, hvis du ikke behandler det korrekt. Det kan være, du har smidt noget ned i dit toilet, der forårsager tilstopningen. Her vil en kloakservice få renset dit afløb, så der kan være fri passage igen. Husk, du aldrig må smide dine tamponer eller bind ned i toilettet. Det samme med brugte kondomer, vatrondeller eller vatpinde. Det kan skabe stor tilstopning nede i kloakken, der kan munde ud i, at afløbet skal renses godt igennem. Du kan finde kloakservice i Himmerland med hjælp fra Google.