Gode grunde til at sende dit barn på sprogskole

14 oktober 2019 admin

Vil du have, at dit barn skal være dygtigere i skolen? Er dit barn kommet bagud i folkeskolen? Har dit barn brug for ekstra hjælp på gymnasiet? Er det især de sproglige fag, der er en udfordring? Så bør du overveje at tilmelde dit barn til en sprogskole. 

Sprogskole – hvorfor?

Der er adskillige gode grunde til at give dit barn glæden af ekstra undervisning. Ekstra undervisning betyder ikke, at man ikke er lige så dygtig som andre børn. Det betyder blot, at man kan have brug for ekstra tid til at lære eller at det kræver andre undervisningsmetoder for at lære. 

Hvis dit barn har svært ved at lære at læse, stave og skrive, er det en god idé at prøve alternative metoder. Det kunne være en sprogskole henover sommerferien, eneundervisning i hverdagene eller fjernundervisning hvor materialet tilsendes. 

Sprogskole kan også være ideelt, hvis dit barn skal lære et helt nyt sprog. Det kan være dansk, hvis I har boet i udlandet. Men det kan også være et væld af udenlandske sprog, som dit barn kan få glæde af i sin fremtidige karriere og færden i udlandet. Det er altid en god idé at sende dit barn på sprogskole inden et ophold i udlandet, hvor der skal snakkes engelsk, spansk eller et helt tredje sprog. 

Hvilken sprogskole skal jeg vælge?

FEGU Studyhouse i Hellerup tilbyder et væld af forskellige hold og typer af undervisning, som dit barn kan få stor glæde af. Denne sprogskole tilbyder undervisning i sprogene:

– Arabisk

– Armensk

– Dansk

– Engelsk

– Fransk

– Italiensk

– Japansk

– Kinesisk

– Russisk

– Spansk

– Svensk

– Tyrkisk

– Tysk

Der er derfor et væld af muligheder, for at dit barn kan dygtiggøre sig i relevante sproglige fag, der kan bruges i folkeskolen, gymnasiet eller på et udenlandsophold, ved at starte hos FEGU sprogskole. 

Vil du læse mere om sprogskolen? – klik her og se alle mulighederne. 

 

Flere Nyheder