Forkæl dine smagsløg med udsøgte retter

Der er ikke noget bedre end at tage ud og forkæle smagsløgene med nogle helt nye retter. De skal selvfølgelig opleves i selskab med gode vine og nogle æstetiske rammer. En madoplevelse er nemlig meget mere end bare maden. Det handler også om lyset i restauranten, stolene man sidder på og samspillet mellem interiøret i rummet. 

Oplev god stemning i denne restaurant i Silkeborg

Vil du ud og hygge dig i Silkeborg? Et sted, hvor der både er hyggelige rammer, men også skøn mad? Så skal du overveje Restaurant Piaf. Stedet er beliggende i hjertet af Silkeborg og ikke langt fra vandet. Så du kan sagtens nyde en dejlig gåtur langs Silkeborg Langsø efter besøget.

Smag lækre retter og gode vine hos Restaurant Piaf 

Hos Restaurant Piaf finder du utrolig skønne retter for enhver smag. Menukortet byder på alt fra forretter som kammusling eller havtaske, hovedretter som due, dansk lam og pigvar – alt sammen sammensat med friske grøntsager og smagfulde krydderier. Til dessert kan du nyde franske oste, mazarinkage med mango eller æble med karamel og vanilje. Lige meget hvad du vælger at spise, kommer du altid til at nyde nogle spændende kombinationer af smage. 

Der er også altid gode tilbud at få. Vælg f.eks. appetitvækkere og 3 retter for kun 400 kr. Med vinmenu koster dette 700 kr. 

Restaurantens personale er veluddannede, og ved hvad de snakker om. De kan derfor fortælle om maden og anbefale de helt rette vine dertil. 

Saml venner og familie hos Piaf

Restauranten i Silkeborg er også oplagt, når du skal holde fest for familie og venner. Og hvis du bare vil nyde deres delikate mad, men holde festen andetsteds, så kan du bestille mad ud af huset. 

Du kan læse meget mere om denne restaurant i Silkeborg på deres hjemmeside – den er helt klart et besøg værd og helt bestemt et sted, der skal opleves!