Fordelene ved at leje personale

30 juni 2022
Marie Pedersen

editorial

Har du ansvaret på f.eks. en byggeplads, og har du oplevet at mangle en medarbejder for en kort periode? Det er en problematik, som mange ledere har oplevet. Det kan skyldes pludselig opstået sygdom eller uforudsete problemer med det igangværende projekt. Skulle situationer som disse opstå, er det faktisk muligt, at leje mandskab for kortere perioder ad gangen. Læs mere her.

Mandskabsudlejning

Der findes en lang række virksomheder, som tilbyder mandskabsudlejning, bl.a. indenfor byggebranchen. Leder du f.eks. efter en virksomhed, der tilbyder mandskabsudlejning i Ringsted, har du mulighed for, at få kontakt til flere forskellige virksomheder. Det foregår typisk sådan, at du og den pågældende virksomhed, snakker om hvilken opgave, det drejer sig om, og hvor lang tid det drejer sig om.

Herefter vil vedkommende finde en passande kandidat til netop dit projekt. Der vil som udgangspunkt være tale om professionelle murere eller tømrere, som kan stå klar til at træde til sammen med dine øvrige ansatte. Din opgave er herefter er blot at betale for de mandetimer, som medarbejderen lægger i projektet. Resten klarer virksomheden, som står for mandskabsudlejningen.    

Mandskabsudlejning Ringsted

Fordele og ulemper

Der er mange fordele og få ulemper, ved at benytte sig af mandskabsudlejning. Medarbejderen vil som udgangspunkt kunne træde til med meget kort varsel, ofte under en uge. Du behøver ikke at bekymre dig om, hvorvidt personen kan udføre arbejdet, da virksomheden har ansat personer med en vis professionel baggrund og erfaring.

Derudover behøver du ikke at tænke på, om du kan tilbyde en minimumsperiode ift. ansættelse, da medarbejderens opgave er, at komme ind og hjælpe, i netop den periode, hvor der er brug for det. Den eneste ulempe kan være, at der kommer en helt ny person ind i dit team, men med god kommunikation kommer man langt, og opgaverne vil hurtigt blive løftet i fællesskab.

Flere Nyheder