Find fin lejebolig i Billund

At skulle flytte er altid et større projekt, men også spændende. Man opholder sig – især i et nordisk land som Danmark – meget i sin bolig, og det er vigtigt at vælge en god indretning, den rigtige størrelse og pris samt et sted, man føler sig hjemme. 

Når man skal vælge en lejlighed, er det forskelligt, hvad vi prioriterer – er det lys, stort badeværelse, plads til at sidde i køkkenet, plads til selskab i stuen/køkkenet, meget skabsplads og ikke mindst placeringen af boligen i forhold til skole, butikker, grønt område, offentlig transport og motorvej osv. Eller er det ro og fred og få naboer?

Billand har lufthavn og er en del af Trekantsområdet

Søger du en lejlighed i Trekantsområdet? Måske vil du overveje Billund? Billund har som bekendt en lufthavn, så du hurtigt kan komme omkring i verden – eller landet – og er også kendt for forlystelsesparken LEGOLAND. 

Trekantsområdet bliver mere og mere eftertragtet for hver dag, der går, og det er bare med at komme i gang med at finde en lejlighed. Hvis du vil bo til leje, er der gode muligheder med OT Bolig- og Erhvervsudlejning, der udlejer bolig- og erhvervslejemål og det til priser, du har råd til, og i god kvalitet.  

Udlejer over 100 lejligheder

OT Bolig- og Erhvervsudlejning har over 100 lejligheder til leje og fantastisk beliggenhed i områderne i Vejle, Vamdrup, Kolding, Lunderskov, Billund, Grindsted og Sdr. Omme. Trenkantsområdet indeholder dejlig natur og er placeret i et trafikalt knudepunkt, så det er nemt at arbejde eller komme fra byerne og ud i landet. 

Ejendomsselskabet har forskellige typer boliger samt størrelser, så du kan finde den rette for dig. De prioriterer løbende servicering og vedligeholdelse.

Du kan se de ledige lejligheder i Billund på ejendomsselskabets hjemmeside, fx en flot 2-værelses lejlighed i roligt villakvarter og med lækkert køkken og badeværelse i god stand.