Find en vognmand, der kan hjælpe med transport af dine køle- og frysevarer

04 juli 2022
emilie_jacobsen

editorial

Når du skal have transporteret dine køle- og frysevarer, er det selvfølgelig vigtigt, at du kan få dem transporteret korrekt. Hvis de ikke er korrekt nedkølet hele tiden, vil du jo ikke kunne sælge dem. Derfor er det vigtigt, at du finder den rette vognmand til at stå for transporten. En vognmand, som du ved, at du kan stole på, så du er sikker på, at der ikke sker noget med dine køle- og frysevarer. 

Leder du efter en vognmand i Fredericia eller omegn, der kan hjælpe dig med transport af dine køle- og frysevarer, kan du med fordel se nærmere på Drachmann Transport. De holder til i Kolding og er et firma, der har stor erfaring med at køre med køle- og frysevarer. Du kan derfor være sikker på, at de står for en transport, der overholder alle regler. Det skyldes blandt andet, at de har nogle moderne kølebiler, og at de selvfølgelig ved, hvor vigtigt det er for din virksomhed, at de overholder reglerne på området. Læs mere her

vognmand fredericia

Placering midt i Jylland gør transport til hele landet nem

Fra den centrale placering i Kolding er det nemt for Drachmann Transport at køre dine varer til hele resten af landet. Derfor står de også for transport til både det øvrige Jylland, Fyn og Sjælland. Lige meget hvor du har brug for at få transporteret dine varer hen i landet, kan du derfor gøre brug af Drachmann Transport. 

Når du henvender dig til dem, ser I sammen på, hvad dine behov er. Dermed kan de skræddersy kørsel af dine køle- og frysevarer, så de passer perfekt til dine behov. Det er altså et transportfirma, der går enormt meget op i, hvad dine behov er, og hvordan de bedst muligt kan hjælpe dig med dem. Derfor er det bestemt værd for dig at se nærmere på dem. 

Flere Nyheder