Find den rigtige murer

19 august 2021
Steffen Hansen

Når du endelig har besluttet dig for at få renoveret dit hus, så kan det være nødvendigt at finde nogle professionelle folk, som kan hjælpe med opgaven. Har du f.eks. en væg der skal mures op, eller andet, hvor du har brug for en murer, så kan det anbefales at hyre en til opgaven.

Find en i lokalområdet

Vi anbefaler altid, at du starter med at kigge i lokalområdet, når du skal finde en murer. Ved at kigge i lokalområdet, kan du finde en, som er nem at komme i kontakt med, og som du hurtigt kan tage forbi, i stedet for at tage snakken over telefonen. Derudover kan du invitere dem ud forbi, så de bedre kan give et estimat på opgaven.

Spørg venner og bekendte

En håndværker er ikke bare en håndværker, de fleste har hørt om skrækhistorierne, hvor de står tilbage med et projekt der ikke er færdigt, eller at de ender med at skulle betale flere penge end først aftalt. Derfor er det en god idé at spørge venner og bekendte, om de kan anbefale en murer, som de tidligere har brugt til en opgave. Hvis du gør det, så kan du også se noget af det arbejde de tidligere har lavet.

Tjek deres tidligere arbejde ud

Digitaliseringen har medført mange fordele, også når det kommer til håndværkere. De fleste af dem har i dag enten en Facebook side eller en hjemmeside, hvor man kan se deres arbejde. Et eksempel på dette er BM i Odense, hvis hjemmeside du kan besøge her: https://bm-odense.dk/

Ved at besøge deres hjemmeside eller Facebook side, kan man typisk hurtigt danne et overblik over noget af det arbejde de tidligere har lavet. De bør nemlig alle sammen have en video eller et par billeder, som illustrerer dette. Hvis dette ikke er tilfældet, så anbefaler vi, at man finder en anden.

Flere Nyheder