Få professionel hjælp til tilstandsrapport i Odsherred

Er du bolig ejer, og er du i tvivl om hvad du skal med en tilstandsrapport? Så kan du med fordel læse med her.

Hvornår har man brug for en tilstandsrapport?

En tilstandsrapport skal udfærdiges i forbindelse med ejerskifte forsikring. Dette sker når en bolig ejer vil sælge sit hus eller sit sommerhus. Tilstandsrapporter udarbejdes kun sjældent ved salg af lejlighed.

Med en tilstandsrapport fritages sælger for det ti årige ejer ansvar som ellers påligger ham eller hende ved salg af boligen. En tilstandsrapport indeholder nemlig alle relevante oplysninger omkring fejl og mangler ved boligen.

Samtidig vil køber med en tilstandsrapport være sikret forsikrings dækning ved skjulte fejl og mangler. Derfor er en tilstandsrapport vigtig for såvel sælger som for køber i forbindelse med en bolig handel.

Hvad indeholder en tilstandsrapport?

Tilstandsrapporten indeholder primært oplysninger om bygningens beskaffenhed. I en tilstandsrapport kan du læse om kvaliteten af murværk og træværk samt bygningens tag, vinduer og døre, og om fundamentets sundhed.

En tilstandsrapport vil også indeholde oplysninger om selve konstruktionens type og om særlige opmærksomhedspunkter ved husets type, for eksempel tagbelægning, kælder eller radon værdier.

Hvem kan lave en tilstandsrapport?

Det er som regel en bygnings sagkyndig ingeniør som forestår udarbejdelsen af en tilstandsrapport. Når du skal vælge den rådgivende ingeniør som skal lave din tilstandsrapport er det vigtigt at du vælger en autoriseret en af slagsen. På den måde sikrer du at din tilstandsrapport er gyldig og brugbar i juridisk henseende.

Hvor kan jeg få den bedste hjælp til udarbejdelse af tilstandsrapport i Odsherred?

Hvis dit hus eller dit sommerhus har sin beliggenhed i Odsherred nord for Holbæk og Kalundborg kan du med stor fordel vælge Kelstrupgaard VVS og Ingeniør ApS som din rådgivende ingeniør. Du kan læse meget mere om Kelstrupgaard VVS og Ingeniør ApS på virksomhedens hjemmeside kelstrupgaard.dk