Få hjælp til VVS på Lolland og Falster

Skal dit badeværelse bygges om? Så skal du have fat på din lokale VVS installatør.

Hvorfor skal jeg bruge penge på VVS arbejde?

Visse opgaver relateret til renovering og modernisering af badeværelse må du ikke udføre selv, ifølge gældende dansk lovgivning. Skal du for eksempel have flyttet et afløb i forbindelse med konvertering fra badekar til brusekabine, eller skal du have oprettet et dræn til din nye vaskemaskine, skal du have fat på en autoriseret VVS installatør.

Det er nemlig forbundet med alt for stor risiko selv at udføre arbejde på de faste VVS installationer i en bolig. Og netop derfor er det ulovligt for andre end de autoriserede fagpersoner at rode med disse.

Få den bedste VVS hjælp på Lolland

Er du bosiddende på Lolland, Falster, Møn eller i den sydlige del af Sjælland kan du med fordel vælge A+ VarmetekniQ og VVS som din VVS tekniker. A+ VarmetekniQ og VVS har til huse i Nysted i den sydøstlige del af Lolland og kører i hele området – fra Nakskov til Maribo, Sakskøbing, Nykøbing Falster og Stubbekøbing.

Du kan altid regne med en kundevendt service hos A+ VarmetekniQ og VVS som bestræber sig på at aflevere et stykke forsvarligt og tidssvarende VVS arbejde. Med A+ VarmetekniQ og VVS til hjælp vil du således få forsvarlige VVS installationer som lever op til alle gængse krav og standarder.

Du kan med fordel inddrage A+ VarmetekniQ og VVS tidligt i processen og få en erfaren VVS teknikers rådgivning og vejledning i forhold til eksempelvis placering af afløb eller dræn. Og så kan du altid få assistance i forbindelse med montering og installering af luft til vand varmepumpe hos A+ VarmetekniQ og VVS som samtidig er leveringsdygtige i et stort udvalg af moderne og effektive varmepumper.

Du kan læse mere, og kontakte A+ VarmetekniQ og VVS direkte, via virksomhedens hjemmeside avarmetekniqogvvs.dk.