Få hjælp til nedrivning og nedbrydning i Thisted

14 november 2019
admin

Hvis du skal have hjælp og professionel rådgivning til betonknusning og nedbrydning i Thisted, kan vi give de varmeste anbefalinger for at kontakte Bøgelund Maskinstation. Her har de ikke mindre end 30 års erfaring med nedbrydningsarbejde af industriejendomme, boliger, lejlighedskomplekser og landbrugsbyggeri. Det betyder, at du blandt andet kan få vejledning og hjælp til at udført det komplette arbejde, når en bygning skal nedbrydes. Det gælder ikke kun betonbygninger, men hvis du står og skal have hjælp til stålkonstruktioner eller andre hårde materialer, kan du også få hjælp her.  Bøgelund Maskinstation kan også hjælpe med indvendig renovering af bygninger. 

Nedbrydning med fokus på sikkerhed

En af de primære grunde til, at vi i dette indlæg fremhæver Bøgelund Maskinstation skyldes, at de har stor fokus og vægt på at sikkerheden i deres arbejder. Det betyder, at de har en meget kontrolleret plan for, hvorfor de bedste og mest sikkert udfører betonknusning og nedrivning af bygninger. Det gør de blandt ved at have et tæt samarbejde med autoriserede asbestryddere. Her vil de hjælpe med at udføre nedbrydningen og sikre at bygningerne bliver fri for asbest. 

Stor maskinpark til mange forskellige opgaver

Når du vælger Bøgelund Maskinstation, har du dermed adgang til at få løst både de små og større nedbrydningsopgaver. De er nemlig udstyret med en fleksibel maskinpark, der er i stand til at løse stort set alle nedbrydningsopgaver. Her finder du blandt andet gravemaskiner, hydrauliske betonhamre og andre maskiner, der er i stand til at pulverisere beton, grave jord og samle murbrokkere. Du har dermed en komplet samarbejdspartner til at løse flere opgaver på én gang. Det kan der som regel også være en økonomisk gevinst i for dig som byggeansvarlig. 

Hvis du derfor har et byggeprojekt eller et behov for at nedbryde en bygning, kan der være mange overvejelser i dette forløb. Tag derfor en uforpligtende snak med Bøgelund Maskinstation, hvor du har rig mulighed for at få svar på dine spørgsmål og samtidig at kunne tage stilling til de løsningsmuligheder, der ligger for dig. 

Flere Nyheder