Få hjælp til dine VVS opgaver i Gentofte

Trænger dine VVS installationer i køkken eller badeværelse til et grundigt eftersyn – og måske endda en opdatering? Står du for at skulle renovere eller modernisere køkkenet eller badeværelse, og skal der i denne forbindelse ændres på de faste VVS installationer? Eller ønsker du dig et smart væghængt toilet som erstatning for det gamle, som står på gulvet? Så skal du have fat på en autoriseret VVS installatør. Du må nemlig ikke selv udføre denne form for arbejde – selv ikke i din egen bolig.

Hvilken VVS installatør i Nordsjælland skal jeg vælge?

Er du bosiddende nord for København – for eksempel i Hellerup, Gentofte, Charlottenlund eller endnu længere nordpå i det skønne Nordsjælland – kan du med fordel vælge den velrenommerede og anerkendte VVS forretning G. Strømann VVS som din VVS installatør.

G. Strømann VVS har igennem mere end 120 år serviceret borgere over det meste af hovedstads området med hjælp til installering og opdatering af VVS installationer af alle typer. Uanset om du skal have flyttet et afløb i dit badeværelse, oprettet dræn til din nye opvaskemaskine i køkkenet eller måske planlagt og udført VVS installationer i forbindelse med nybyggeri eller total renovering kan G. Strømann VVS hjælpe dig med det VVS arbejde som kræver autoriseret arbejdskraft og ekspertise.

G. Strømann VVS er et firma som lægger stor vægt på den gode kundeservice – og som har den solide kvalitet i højsædet når det gælder såvel det udførte arbejde som de anvendte materialer. Derfor er du med G. Strømann VVS altid garanteret et stykke VVS arbejde som lever op til alle gældende krav og standarder inden for dette område. Og så får du et fremtidssikret VVS system som du og din familie kan have glæde af i mange år.

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på VVS i Charlottenlund kan du altid kontakte G. Strømann VVS via virksomhedens hjemmeside stroemann.dk.