Få hjælp til din have eller park hos din lokale anlægsgartner

Står du for at skulle anlægge et grønt område – for eksempel en park eller en atrium gård – og ønsker du professionel hjælp til design, beplantning og indretning af denne? Så bør du alliere dig med en dygtig anlægsgartner.

Hvad laver en anlægsgartner?

En anlægsgartner er andet og mere end blot et havemand. Faktisk er en anlægsgartner nærmere en håndværker med særlige kompetencer og speciale områder. Som faglært anlægsgartner har man en dyb og bred viden om såvel jord og planter som sten og fliser, og en dygtig anlægsgartner kan samtidig foretage meget præcise opmålinger og afsætninger af terræn stykker.

Der ud over vil en anlægsgartner vide hvordan man sætter, træer, buske, planter og græsser sammen til en smuk helhed. Og dertil kommer evnen til at foretage nødvendige beregninger og udføre forarbejdet som skal til for at opnå et flot og holdbart resultat.

Hvem er Anlægsgartner Weiss?

Anlægsgartner Weiss er din lokale anlægsgartner i Sakskøbing. Når du vælger Anlægsgartner Weiss som din anlægsgartner, får du en alsidig virksomhed som sparring partner. Anlægsgartner Weiss udfører arbejde i forbindelse med såvel små som større anlægs projekter for både offentlige og private bygherrer.

Ingen opgave er for stor eller for lille for Anlægsgartner Weiss, som samtidig gerne påtager sig at løse opgaver så som træfældning, grave arbejde, sætning af hegn, belægning af terrasser, nedrivning og meget andet. Og har du brug for hjælp i forbindelse med vedligeholdelse af dine grønne arealer eller parker, hjælper Anlægsgartner Weiss også gerne.

Blandt Anlægsgartner Weiss’ mange kompetence områder som anlægsgartner finder du belægnings arbejde samt anlæg af haver med stier og støttemure. Du kan også få hjælp fra Anlægsgartner Weiss, hvis du skal have foretaget en indendørs nedrivning – og Anlægsgartner Weiss forestår selvfølgelig bortskaffelse af affald i forbindelse hermed.

Du kan læse mere, og kontakte Anlægsgartner Weiss, på gartnerweiss.dk