Få hjælp til at styre dit vinduesprojekt!

Der findes mange årsager til at udskifte vinduer i dine bygninger. Det kan være pga. vinduernes stand og alder – at de simpelthen ikke er tætte længere eller er helt nedbrudte. Ligeledes kan nye vinduer også være med til at energioptimere boligen. Står du med et større eller mindre projekt? Hvor der skal udskiftes vinduer i din egen bolig eller i jeres andelsbolig- eller ejerforening? Så bør du overveje at få en et rådgivende firma med indover projektet. 

Gode råd til udskiftning af vinduer

Udskiftning af vinduer kan være et omfattende projekt. Det er de færreste, der bare sådan lige kan skifte et vindue. Derfor hyrer næsten alle professionelle folk til opgaven. Hvad end du er privat boligejer eller er en del af en ejerforening, så kan det være fordelagtigt at få noget rådgivning omkring dit vinduesprojekt. Hvilken type er bedst, hvilke er mest energivenlige, hvilke er mest vedligeholdelsesfrie? Der er nemlig mange spørgsmål, når du står over for at udskifte vinduer. Og du skal træffe de helt rette valg. Da dine nye vinduer skal holde i mange år. 

Få professionel hjælp til at udskifte dine vinduer 

Når du mangler god og effektiv rådgivning, så er der hjælp at hente hos Skovkjær Rådgivende Ingeniørfirma. De kan hjælpe dig med alt fra:

– Undersøgelse af boligen/ejendommen og løsning på din problemstilling.

– Udarbejdelse af en effektiv vedligeholdelsesplan inden for dit budget og en specifik årsramme. 

– Specificering af projekt og sætte dette i udbud.

– Indgåelse af kontrakt med entreprenør.

– Styring og tilsyn af processen.

– Eftersyn 1-5 år efter projektet.

Hyrer I Skovkjær Rådgivende Ingeniørfirma til at styre jeres vinduesprojekt, kan I trygt stole på, at de får opgaverne gennemført og koordineret indenfor jeres deadline. De opdaterer jer nemlig altid på de forskellige dele af processen og hvordan jeres udskiftning af vinduer forløber. Kontakt dem i dag for en uforpligtende snak!