Få hjælp til afløbene hos din kloakmester i Struer

Har du problemer med dårlig lugt fra afløbet i køkkenet, på dit badeværelse eller i dit bryggers – og lader lugten sig ikke fjerne ved rensning af vandlåsen eller skylning med afløbsrens? Så kan du godt risikere, at der er noget galt med din kloak. I så tilfælde bør du hurtigst muligt få fat på en autoriseret kloakmester. Og er du bosat i Ringkøbing, Struer, Holstebro eller nærmeste omegn kan du med fordel kontakte Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co. A/S – din kloakmester i Struer.

Hvem er Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co. A/S?

Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co. A/S er blandt de mere velrenommerede murer og entreprenør firmaer i Vestjylland. Du kan trygt kontakte Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co. A/S hvis du har problemer med dit afløb som ikke lader sig løse med almindeligt VVS arbejde – eller hvis du har konstateret skader forårsaget af rotte invasion.

Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co. A/S er nemlig eksperter i udbedring af disse skader samt opsætning af effektiv rottespærre. På den måde kan du med hjælpe fra Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co. A/S forhindre problemet i at opstå på ny.

Der ud over hjælper Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co. A/S med alt hvad der handler om oprensning og reparation af kloak systemer. Som autoriseret kloakmester udfører Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co. A/S tv inspektion af dine kloak ledninger, og kan i denne forbindelse tilbyde spuling af kloakken samt tilbud på udbedring af den eventuelle skade.

Alle former for reparation og renovering af kloakker udføres hos Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co. A/S ved hjælp af strømpeforing hvilket betyder at du ikke behøver at få gravet hele kloak systemet op. Strømpeforing er nemt og effektivt, og kan som regel udføres på blot en enkelt arbejdsdag.

Du kan læse mere om Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co. A/S på hjemmesiden bjarneorts.dk