Få has på måren med skadedyrsbekæmpelse i Kolding

Måske forbinder du mestendels ordet skadedyr med rotter, mus eller kakerlakker. Men skadedyr kan indtage mange forskellige størrelser og former – og invadere de mærkeligste steder i huset.

Bekæmpelse af mår eller husmår i private boliger

Mange bolig ejere plages af ubudne gæster som flytter ind på loftet når det bliver koldt om vinteren. Det drejer som om det tilsyneladende søde og charmerende lille dyr, måren, som ved nærmere bekendtskab viser sig at være knap så vennesæl.

En mår kan udrette skader på din bolig på samme måde som rotter eller mus, i form af eksempelvis overgnavne ledninger og vandrør samt ødelagt isolering under taget. Du vil også typisk være plaget af diverse lugt gener fra mårens urin, som har en skarp og ammoniak agtig lugt. Og så vil du kunne blive vækket af at det lille dyr pusler rundt på loftet i de tidlige morgen timer.

AZ Skadedyrsservice er gerne behjælpelig med bekæmpelse af husmår. En mår kan være rigtig svær at slippe af med på egen hånd, og derfor sætter AZ Skadedyrsservice gerne alle sejl til i kampen for at få måren væk fra dit loft for stedse. Når AZ Skadedyrsservice bekæmper mår på loftet foregår det ved påsprøjtning af et lugt stof som måren ikke bryder sig om. Stoffet påføres lokalt på loftet samt under udhængsbrædderne.

Når først måren er ude vil AZ Skadedyrsservice gennemgå hele dit hus for indgangshuller og tilbyde at lukke disse af. På den måde kan du på effektiv vis forebygge nye mår invasioner i dit hjem.

AZ Skadedyrsservice – effektiv skadedyrsbekæmpelse i Kolding

Er du bosat i den sydlige del af Jylland, nærmere betegnet Kolding, Varde eller Esbjerg, kan AZ Skadedyrsservice hjælpe dig med professionel skadedyrsbekæmpelse i dit private hjem. Du kan læse meget mere, og kontakte AZ Skadedyrsservice direkte via hjemmesiden azskadedyrsservice.dk