Få dit stråtag brandsikret

Hvis du er en af de boligejere, som har et stråtag, så ved du måske også, hvor charmerende dette kan være for en bolig. Det sætter et helt bestemt præg – især også fordi det er noget, som ikke ses særlig tit længere. På samme måde som alle andre tage, så kræver et stråtag også vedligeholdelse. Dog er der ting, som man skal være ekstra opmærksomme på, når det kommer til et stråtag. Og det er, at taget skal brandsikres. 

Hvordan får man sit stråtag brandsikret? 

Når man har en bolig med stråtag, så er der heldigvis firmaer, som specialiserer sig i, at gøre det så brandsikker som muligt. Der er nemlig god grund til at sikre denne type tage ekstra meget, så man kan mindske skaderne, hvis uheldet skulle ske. 

Selve brandsikringen fungerer sådan, at der skal laves et brandhæmmende undertag i gips, stenuld, branddug (Sepatec) eller rør/strå. Disse skal desuden behandles med midler, der er brændhæmmende. Det har nemlig den effektivt, at man kan mindske udviklingen af en brand. 

Hvis du ønsker brandsikring stråtag i Søndervig, så er der god hjælp at hente. Her finder du nemlig Ulfborg Tækkefirma, som netop er specialiseret i denne type arbejde, så du kan sikre dit stråtag bedst muligt. 

Fordele ved at brandsikre sit tag

Udover den åbenlyse fordel, at man kan mindske udviklingen af en brand, så er der dog også andre fordele at hente. Det gælder især, når det kommer til forsikringsdelen. Her kan der nemlig også være penge at spare efterfølgende. Og det er naturligvis altid en fordel, når der er mulighed for at reducere nogle af de faste udgifter, som man har årligt. Alle disse ting kan man naturligvis også høre mere om, når man kontakter det firma, som man ønsker skal hjælpe sig i mål med brandsikringen af stråtaget.