Få den bedste kloakservice i Vesthimmerland

Hvis din bolig ikke er tilsluttet det offentlige kloak net er du selv ansvarlig for at få foretaget en slamsugning af dine egne systemer med jævne mellemrum. Uanset om du benytter et nedsivnings anlæg eller en septik tank er det således en god idé at have kontakt til et firma som udfører professionel kloakservice.

Her bør du vælge en autoriseret kloakmester som har speciale inden for slamsugning. Og er du bosiddende i Vesthimmerland, for eksempel Viborg, Skals, Møldrup, Klejtrup, Aggersund, Hvalpsund, Ærtebølle, Trend eller Aars kan du med fordel vælge Vesthimmerland Kloakservice til denne opgave.

Hvad er slamsugning?

Slamsugning er en metode til effektiv fjernelse af snavs og skidt som kan tilstoppe kloak rør og dermed medføre en lang række af problemer. Samme metode kan anvendes i forbindelse med oprensning af tilstoppede brønde.

Hos Vesthimmerland Kloakservice udføres slamsugning ved hjælp af en spulelastbil, også kaldet en slamsugning. Her er der tale om en særlig type vogn, som ved hjælp af højtryks spuling og hydraulik oprenser såvel rør og ledninger som brønde, septik tanke, gylle tanke og lignende.

Vesthimmerland Kloakservice kan, foruden oprensning af kloak rør og brønde, blandt andet udføre tømning af slambassiner, spildevands tanke og olie tanke samt udsugning af vand i kældre, elevator skakter og lignende i forbindelse med oversvømmelse.

Hvordan foregår slamsugning?

Vesthimmerland Kloakservices slamsugning er en smart anordning som benytter sig af både sug og spul. Ved hjælp af bagud rettede dyser på spule slangen kan denne arbejde sig lagt ind i selv de snævreste og mest tilstoppede kloak rør, samtidig med at højtryks spulingen fra dyserne løsner snavs og skidt. Når slangen trækkes ud ved hjælp af et højt hydraulisk tryk løsnes de sidste rester og bliver suget med ud. Dette er en særdeles effektiv metode til rensning af kloak rør og øvrige systemer.

Læs mere om slamsugning på hjemmesiden https://vesthimmerlands-kloakservice.dk/