Få den bedste hjælp til begravelse i Lemvig hos den lokale bedemand

Står du som pårørende til en nyligt afdød med det fulde ansvar for bisættelse og begravelse? Så kan du med fordel bede om hjælp hos den lokale bedemand.

Hvordan kan en bedemand hjælpe mig som efterlevende?

Måske tror du, at bedemanden udelukkende arbejder med at transportere og klargøre den afdøde op til begravelsen eller bisættelsen. Men faktisk forholder det sig sådan, at din bedemand kan hjælpe dig med langt flere opgaver end netop disse.

Første gang du møder bedemanden vil være i umiddelbar forlængelse af dødsfaldet. Her er det bedemandens opgave at fremskaffe kiste samt eventuelle ligklæder, og sørge for, at kiste med afdøde transporteres sikkert til et nærliggende kapel ved hjælp af en rustvogn. Allerede her kan du med fordel tage en snak med bedemanden omkring det videre forløb – og hvordan han eller hun kan være til hjælp i forbindelse med arrangementet omkring begravelse eller bisættelse.

Du vil hurtigt finde ud af, at bedemanden faktisk kan være en kæmpe støtte midt i den svære tid. Bedemanden vil typisk være i besiddelse af et vist lokal kendskab – og dermed også af kontakt til degne, præster og kirke kontorer i områdets kirker. Bedemanden vil således hurtigt kunne skabe kontakt til de relevante instanser, som skal sørge for at få begravelses eller bisættelses arrangementet sat i stand.

Bedemanden sørger samtidig for transport af afdøde samt eventuelle blomster arrangementer til kirken i anledning af ceremonien. Forud for denne vil bedemanden desuden tilbyde sin hjælp til udfærdigelse og indrykning af den dødsannonce, som skal holde øvrige pårørende orienteret om dødsfaldet – og det i god nok tid til at disse kan nå at reagere inden bisættelsen.

Skal du bruge hjælp til bisættelse i Lemvig, Struer eller omegn, kan du med fordel kontakte Krabbes Bedemandsforretning. Du kan få mere information på hjemmesiden https://www.krabbes.dk/