Er det tid til at få båden op af vandet?

advertorial

Er du bådejer og er du en af dem der benytter dig af vinteropbevaring af din båd? Så kan det være at du allerede har styr på, hvordan du får din båd op af vandet inden vinteren melder sin ankomst. Det kan også være at du er ny bådejer og slet ikke er nået dertil endnu. Uanset, så kan du læse mere om hvordan man får sin båd taget op af vandet til efteråret og i vandet igen, til foråret.

image

Benyt dig af havnens kran

De fleste lystbådshavne har en kran stående, til netop dette formål. Det er ikke en kran man bare selv kan gå hen og benytte sig af, men i stedet en kran der kræver, at man aftaler en tid med havnen. De vil efterfølgende få en medarbejder til at løfte båden op, når tiden er til det. 

Benyt dig af en vognmand

Nogle vognmænd tilbyder også forskellige former for krankørsel, hvilket gør det til et glimrende alternativ til havnens kran, som måske ikke er ledig, når du står og har brug for den. Fordelen ved at benytte dig af en vognmand er også, at det er muligt for dem, at transportere din båd til det sted den skal opbevares. Den samme vognman kan du så passende booke, til når det er tid til at få båden i vandet igen, eller hvis det skulle være nødvendigt at få båden op til reparation.

Sådan finder du en vognmand

Har du besluttet dig for at hyre en vognmand til opgaven, så er den letteste vej til at finde en, ved at foretage en Google søgning. Hvis du bor i Randers og søger krankørsel i Randers, søger du blot på “krankørsel randers” eller “vognmand med kran randers”. Begge søgninger vil vise dig en oversigt over alle de vognmænd og firmaer, der tilbyder krankørsel i Randers.