En låsesmed med gradvis overgang til noget nyt

02 november 2019
admin

Og her tænker vi altså ikke på, at en låsesmed skifter profession, men når man som låsesmed skal til at overgå til noget andet system, beliggenhed eller videre, som man lige skal forholde sig til og eksekvere bedst muligt.

Ved andre professioner er det nævnt, at er man i en flytning med ens firma, så bør man få professionelle til at klare opgaven for en, så man kan styre forretningen ved siden af og fokusere på den, selvom det er et virvar at fungere i, og effektiviteten måske kan være sat ned – eventuelt bliver man måske nødt til at holde lukket i nogle dage, til man er kommet på plads, da det gør tingene nemmere.

Lidt det samme gælder også, hvis man er en låsesmed, der skal have nyt IT-system hele vejen rundt fra sikkerhed, webshop, mail, intranet og så videre.

Her gør man klogest i, at man indfaser dette langsomt og ikke bare aktiverer det med det samme og udskifter det gamle system.

Man kan risikere, at alle ens gamle data går tabt, fordi man ikke havde lavet en backup, eller man måske oplever et nedbrud, fordi det nye system ikke var implementeret godt nok.

De andre medarbejdere vil nok også opleve nedsat arbejds-effektivitet i den periode, hvorfor man lige bør køre med det gamle system i nogle dage, så man altid kan gribe fat i det, hvis det bliver nødvendigt.

Selvfølgelig kommer der et tidspunkt, hvor man må sige, at nu går man over til det nye fuldstændigt, men så har medarbejderne også haft tid til at sætte sig ind i det nye system og er klar til at bruge det, end at de bare skal forsøge sig frem.

Når du leder efter en låsesmed, så er der kun ét rigtigt valg at tage, og det er balleruplaase.dk.

Flere Nyheder