En dårlig dag starter med ingen låsesmed

10 juli 2021
Johanne Hansen

Når man bare har en dårlig dag

Nogle dage er bare dårligere end andre, det er der ingen tvivl om. Derfor er det også vigtigt, at vi holder hovedet højt, når dårlige ting sker og prøver at huske på, at der i den anden ende venter os noget godt. 

Gud sørger nemlig for at afbalancere det en smule, så du ikke kun får alt det dårlige – hvis man altså tror på det. Hvis ikke, så må vi håbe, at universet gør. Om ikke andet, kan det dog være svært – troende eller ej – at huske på, at alle dage ikke er dårlige, hvis alt vælger at ramle for én. 

Hvis du for eksempel glemmer dit Rejsekort, får en bøde, bliver skidt på af en måge, dumper i din eksamen og får stjålet din cykel én og af samme dag? Ja, så kan det være utroligt svært at forestille sig, hvordan man i alverden skal komme igennem det.

Forbered dig på de dårlige dage

Nogle dage er bestemt dårlige end andre, og man kan altså ligeså godt forberede sig på, at de kommer. Og hvad kan mon toppe den dårlige dag, jeg lige gik igennem? Hvis du kommer til at låse dig ud. 

Størstedelen af danskere har prøvet at låse sig ude og i den forbindelse, siger statistikkerne at over halvdelen har prøvet at gøre det igen. Derfor kan det være godt at have en låsesmed i baghånden, som du ved, kender til din lås og ikke mindst hurtigt kan reparere den. 

Blandt andet er det også vigtigt, at din låsesmed er tæt på dig, så du på den måde, er sikret at han eller hun er i nabolaget. For let’s face it: Når først man har låst sig ude, er det altid på det mest dårlige og uheldigste tidspunkt…

Du kan læse meget mere om valg af låsesmed lige her: https://www.dennis-laase.dk/

 

Flere Nyheder