Det er ingen god idé at blande ens egen facaderens

Der findes så mange gode former for facaderens derude på markedet, at det sådan set kun kan svare sig at købe den slags fremfor at lave den selv.

Vi giver dig således med det samme vores anbefaling til, hvor du kan handle den slags, så der ingen undskyldning er for ikke at købe det fra en producent, der ved, hvad de laver: http://algebekaemperen.dk/facaderensning/ 

Men alligevel ser man dårlige undskyldninger for, hvorfor man kan vælge at lave den slags selv, og det vil vi gerne komme til livs, for konsekvensen er måske endnu værre.

Man påstår, man ikke har råd til at købe midlet, men de fleste vil sagtens kunne finde penge til det. Så mener man, at det vil tage for lang tid at få det tilsendt, men så lang tid går der heller, og hvis der er for langt til en butik, der sælger den slags, så skal man stadig ikke brygge den slags selv.

Det gør blot tingene værre

Det er virkelig småting med at sige, at man ikke har tid eller råd til at vente på at få det hjem eller finde det, og så siger man endvidere, at man har en masse kemikalier liggende i et skur, hvoraf noget jo bruges til nogle andre renseopgaver, mens andet måske er ætsende.

Det er vel så bare at sammensætte det, så man har et skrapt middel til at rense ens facade med. For pokker, måske er det ligefrem mere effektivt end det, man køber i butikkerne, og så har man sparet penge OG genbrugt de ting, man havde liggende.

Det er da smart!

Måske er det endda lidt for smart.

For producenterne ved lige, hvordan man skal sammensætte det rette rensemiddel til at klargøre facader med.

Hvis du selv laver et for skrapt middel, så kan du risikere, at du ødelægger facaden, og det kan måske ikke ses med det samme, men det kan komme med tiden.

Alternativt gør det ingen forskel, og så er du lige vidt.