Derfor bør du vælge en autoriseret VVS’er, der er medlem af en garantifond

Er du på jagt efter en VVS’er til at installere en nyt badeværelse, armatur eller skal du have gennemgået dine vandrør i huset. En VVS’er kan både hjælpe dig med at løse og installerer rør og elementer til køkken og bade, men de er også i stand til at kunne rådgive og vejlede dig i forskellige løsninger. Det kan være med øje for klimavenlighed og energibesparelser, eller hvis du ønsker at opgradere dit hjem til et “smart home”. Det kan dog være en jungle at finde den rette VVS’er, hvorfor vi har taget os lidt plads for at hjælpe dig lidt på vej. Det kan være en stor beslutning af vælge en VVS’er, hvis du skal renovere dit hjem, tilbygge eller nybygger en bolig, hvorfor det er vigtigt at det bliver udført korrekt, solidt og af en håndværker, der sætter en ære i sit arbejde. Der er oftest mange at vælge imellem i de lokaler byer, hvorfor det kan være svært at skelne kvaliteten mellem de forskellige på forkant. 

Hvad bør du være opmærksom på, når du vælger en VVS’er?

En af de vigtigste ting du bør være opmærksom på, når du vælger en VVS’er er at arbejdet bliver udført af en der er autoriseret. Nogle opgaver er påkrævet og lovpligtige i Danmark at det bliver udført af en autoriseret VVS’er. Det er dermed også din garanti for at den enkelte fagmand, har den nødvendige faglige viden, ekspertise og ikke mindst kendskab til den nyeste teknologi. Er du i tvivl om den aktuelle VVS’er er autoriseret, kan du altid tjekke det hos tilsynsmyndighederne. 

Hvad der måske er vigtigere og afgørende, er at vælge en autoriseret VVS’er, der er medlem af en garantifond. Det er dermed din sikkerhed, hvis der skulle opstå misforståelser, sjusk, fejl eller mangler i det udført arbejde. Så er du dækket af garantifonden, der står til sikkerhed for VVS’eren udførte arbejde. Hermed har vi fundet en kompetent og pålidelig autoriseret VVS i Aalborg.