Brug en elektriker når loven foreskriver det

I Danmark er der kommet en stor gør det selv bølge, som det ses ved måden mange byggemarkeder reklamerer på. Til trods for at der er mange områder man kan begive sig ud i som gør det selv mand er der ligeledes også mange fagområder man skal holde sig fra. Elektrikerarbejdet er et af de fagområder man som udgangspunkt skal holde sig fra. 

Her er årsagerne til at du ikke selv begive dig ud i elektrikerarbejdet :

 

1: Som et af de få fagområder indenfor byggeriet er det omgivet af en del lovgivning og krav om autorisationer. Det betyder at du risikerer at bryde loven hvis du laver et givent stykke arbejde selv.

2: Selv om det måske ikke er ulovligt det arbejde man foretager risikerer man at arbejdet udgør en finansiel risiko. Laver man sjusket el-arbejde løber man den risiko at der sker en kortslutning som ultimativt betyder at ens hus brænder ned. Hvad værre er, man løber risikoen at ens forsikring ikke dækker hvis man har lavet uautoriseret arbejde selv. 

3: Arbejdet med strøm er farligt. Du risikerer potentielt at dø af at få strøm fra en forkert tilslutning. Derfor kræver arbejdet med el en lang uddannelse og autorisation. 

 

 

Så undgå besværet med el-arbejdet og hyr en professionel 

Bor du i København eller Rødovre er det endnu mere vigtigt du ikke udsætter dine naboer for evt. brandrisiko og derfor bør du hyre en professionel elektriker såsom El-hjørnet. De besidder den kompetence, know how og erfaring som der skal til for at løse dine el-opgaver små som store. Firmaet er et familiedrevet foretagende, som har samlet erfaring i mere end 40 år. De vil gerne være en medspiller for private såvel som erhvervskunder og sætter en ære i at have en god relation til deres kunder. Så har du en privat eller erhvervsmæssig opgave, så tøv ikke med at kontakte dem. 

 

Kilde: https://el-hjoernet.dk/elektriker-rodovre/