Husk rengøring efter containerudlejning

21 september 2021 anders_lundtang_hansen

Oftest er det noget groft arbejde, som man bruger sådan en container til, og den er da også så holdbar, at man sagtens kan smide alt fra murbrokker til teglsten op i den, så den kan holde til det.

Men man skal huske på det med, at man gerne vil have ens ting igen i samme stand, som da man lånte dem ud, også selvom man for eksempel har med professionel containerudlejning i Viborg at gøre som ens virke.

Kunden kan jo tænke, at nu har man betalt for lejen af den, og den skal bruges til noget hårdført arbejde, så der kommer da nok nogle ridser og buler i den, mens man bruger den.

Og selvom man tager billeder af den før og efter brug ved udlejning, så kan man næsten diskutere i det uendelige, om en specifik bule nu lige var så markant, som da man lejede den, eller ej – medmindre containeren er ny.

Containeren fortjener en rengøring efter udlejning

Som sagt kan det godt være, at en container kan holde til en del, og det da netop også er groft arbejde, som den skal bruges til, men mange bække små gør som bekendt en stor å, så man kan gøre sit for, at man ikke er for barsk ved den, mens man låner den.

Der er trods alt andre kunder, der skal have gavn af den container efter, at man har lånt den, og udlejeren vil nok gerne have den tilbage i så god stand som muligt.

Vi siger ikke, at man skal ned at ligge med en tandbørste og skrubbe den ren, men når man har brugt den til, hvad man lige skulle bruge den til, så kan man lige feje den efter og se, om der skulle være opstået markante skader på containeren eller ej.

Flere Nyheder