Har din boligforening brug for ejendomsservice?

30 august 2021 Steffen Hansen

I gamle dage var der viceværter i alle boligforeninger, og det er der også i mange boligforeninger i dag. Der er dog kommet en ny form for vicevært, som i stedet er et firma der består af flere typer medarbejdere, som tager sig af de opgaver der nu måtte være i en boligforening. De kan være alt fra havearbejde og trappevask, til mindre reparationer og fremvisninger af lejligheder. Denne form for service kaldes ejendomsservice.

Sådan finder du ejendomsservice til din boligforening

Det hurtigste vil være at gå på internettet. Ligger din boligforening f.eks. i Lyngby går du bare ind på Google og skriver ejendomsservice i Lyngby og så vil du få en liste, med forskellige firmaer der tilbyder ejendomsservice i Lyngby og omegn. Så er det bare at begynde at ringe eller skrive rundt, og høre hvad de præcist kan tilbyde din boligforening.

Få anbefalinger fra dit netværk

Hvis du ikke lige kan overskue hvilket firma du skal vælge til din boligforening, er der flere måder der kan være med til at hjælpe dig. Du kan f.eks. høre dit netværk, om de kender eller kan anbefale nogen der kan løse sådan en opgave. Du kan både bruge dit erhvervsnetværk, men også dit private netværk, da nogle husejere også benytter sig af ejendomsservice.

Søg og læs anmeldelser på internettet

En anden mulighed, der kan hjælpe dig til at tage den rette beslutning, er ved finde anmeldelser på internettet. Udover at spørge dit netværk, eller i forskellige Facebook grupper, så kan en side som Trustpilot hjælpe dig med at tage den rette beslutning, da du på denne side kan læse andre mennesker erfaringer, bedømmelser og anmeldelser af forskellige typer virksomheder, herunder virksomheder og firmaer der tilbyde ejendomsservice. Når du har fundet et par firmaer, så sørg for at få flere tilbud, så du eventuelt kan forhandle en endnu bedre pris, med den virksomhed du ønsker at hyre.

Flere Nyheder