Privatskole – for læring og trivsel

04 maj 2021 astrid_pedersen

Er du i tvivl om, hvilken lokal skole som passer bedst til netop dit barn? Så kan du overveje en af de mange gode privatskoler.

Hvad er fordelene ved at vælge en privatskole?

Måske har du svært ved at se hvad der skulle få dig til at vælge en privatskole til dit barn frem for en af de lokale kommunalt drevne folkeskoler. Der findes da også mange gode kommuneskoler rundt omkring. Men det er ikke sikkert at dit barn vil trives på de skoler som ligger tæt på familiens bopæl.

Der kan være mange grunde til at et barn ikke trives – for eksempel mobning, et lavt fagligt niveau, eller for megen uro i klassen som forstyrrer undervisningen. En hel klasse kan blive ødelagt på såvel det faglige som på det sociale niveau hvis der blot er få forstyrrende elementer til stede.

Den slags ses sjældent på en privatskole. En privatskole har mulighed for selv at styre normeringerne i de enkelte klasser og har langt stærkere sanktions muligheder over for elever som måtte virke forstyrrende og ødelægge undervisning eller sammenhold i klassen. Og samtidig har en privatskole mulighed for at screene lærerkræfterne i forbindelse med ansættelse på et helt andet niveau end en kommunal folkeskole.

Johannesskolen – demokratisk dannelse og høj faglighed

Er du og dit barn bosiddende i København eller nærmeste omegn kan du med fordel tage et kig på den velrenommerede privatskole Johannesskolen.

Johannesskolen ligger på Frederiksberg og har i over hundrede år været et populært skole valg blandt forældre på Frederiksberg og i resten af hovedstadsområdet. På Johannesskolen er dit barn garanteret undervisning på et højt faglige niveau som tager udgangspunkt i værdier så som fællesskab, faglighed og forståelse for de demokratiske værdier som udgør fundamentet for vores samfund.

Du kan læse meget mere om Johannesskolen på skolens hjemmeside Johannesskolen.dk.

Flere Nyheder