3 uddannelser du ikke har overvejet

advertorial

Går du og overvejer hvilken uddannelse du skal starte på efter ferien, eller har du fortrudt dit valg af uddannelse og overvejer nu noget nyt? Der findes mange forskellige uddannelser man kan vælge imellem. Det kan være svært at tage et endeligt valg, når man står og lige er kommet ud af skolen eller gymnasiet, så man bør derfor grundigt overveje sit valg. I denne artikel giver vi dig 3 bud på uddannelser du måske ikke har haft med i dine overvejelser.

image

Content Creator

Der findes ikke én specifik uddannelse til content creator, men der findes mange uddannelser der giver dig muligheden for at arbejde inden for dette felt.
En content creator arbejder primært med sociale medier, men også med hjemmesider og blogs. Derfor kan en e-handelsuddannelse bl.a. være vejen for dig. Når det så er sagt, så kræver det faktisk ikke en uddannelse at få et job som content creator. Hvis man er skarp til sociale medier og generelt tilbringer meget tid på internettet, er det ofte nok i sig selv.

Landinspektør

Mange mennesker ved ikke hvad en landinspektør laver. En landinspektør arbejder med at lave målinger og beregninger, til f.eks. entreprenørfirmaer eller andre firmaer, der beskæftiger sig med byggeri. En landinspektør kan også arbejde for et museum i forbindelse med arkæologisk arbejde. Du kan læse mere her: https://lsp-kieldsen.dk/landinspekt%C3%B8r/landinspektoer-og-landmaaler-skive-holstebro-herning-silkeborg.html 

Arkæolog

En uddannelse til arkæolog kræver lidt mere end de fleste uddannelser. Først og fremmest skal du have en passion for historie og ikke være bange for at blive beskidt, da arkæologer ofte arbejder på marker og i grøfter. Dernæst skal man have en vis uddannelse inden. Enten en gymnasie uddannelse eller andre uddannelser der giver adgang. Hvis man vil være arkæolog skal man forberede sig på, at man skal tilbringe mange år på skolebænken, men hvis man er passioneret omkring det, så er det, det mindste problem.